loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

Content Image 1

Wie zijn wij?

John Koolen is op 01-08-2011 Koolen Bedrijfswagens aan huis gestart. Dat was van korte duur. Al snel heeft hij een bedrijfshal gehuurd in Hilvarenbeek. Daarna verhuisd op 1-1-2013 naar toplocatie aan de Siriusstraat 3 te Tilburg. In 2019 is het bedrijf neergestreken op de prachtige huidige locatie aan de Lovensekanaaldijk 94 te Tilburg. In het begin ging het om enkele voertuigen, nu gaat het om

honderden bedrijfswagens per jaar die komen van en gaan naar vele delen van de wereld. Teun is in juni 2018 het bedrijf komen versterken op 21 jarige leeftijd en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in het bedrijf. In maart 2023 is Colin erbij gekomen. Met zijn 3en zorgen ze nu voor het huidige succesverhaal van het bedrijf.

Direct uit voorraad leverbaar

Inkoop of inruil? Graag!

Export mogelijkheden

Home Diensten Image

Inkoop

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen, maar wilt u eerst uw ‘oude’ verkopen? Dat begrijpen wij. We helpen u zelfs graag van uw oude bedrijfswagen af en kopen hem van u over. Elk merk, elk model. Per stuk of in meerdere aantallen.

Lees meer
Home Diensten Image

Financial lease

Bent u op zoek naar de beste deal om uw bedrijfswagen te financieren of leasen? Zoek niet verder en informeer bij Koolen Bedrijfswagens naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen. U kunt kiezen uit financial of operational lease.

Lees meer
Home Diensten Image

Verzekering

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of u een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. Koolen Bedrijfswagens werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen.

Lees meer
Home Diensten Image

Exportdiensten

Er komt heel wat kijken bij de export van bedrijfswagens. Laat het over aan Bedrijfswagens Koolen! Door onze jarenlange ervaring en actieve netwerken in verschillende landen hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Lees meer
Banner Image 0

Wij helpen je
verder

Wij hanteren een specialistische werkwijze en hebben lage bedrijfskosten, waardoor u kunt rekenen op een deskundig advies voor de beste bedrijfswagen, persoonlijk afgestemd op uw voorkeuren, én een scherpe prijs.

- Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens 
- Import en export van bedrijfswagens
- Kennis van en advies voor fleetowners, zoals: de taxi-, transport- en koeriersbranche

Collega’s

Gallery Image 0

John

Gallery Image 1

Collin

Gallery Image 2

Teun

next.svg
prev.svg

Neem een kijkje

Morgen Internet - Zorgeloos website