loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Financial lease bij
Koolen Bedrijfswagens

Bent u op zoek naar de beste deal om uw bedrijfswagen te financieren of leasen? Zoek niet verder en informeer bij Koolen Bedrijfswagens naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen. U kunt kiezen uit financial of operational lease.


Financial lease of operational lease van uw bedrijfswagen, wat houdt dit in?

 

 

Financial lease: uw bedrijfswagen wordt gefinancierd, maar u wordt de officiële eigenaar. Daardoor kunt u de investering afschrijven. U betaalt de kosten van de verzekering, het onderhoud en eventuele reparaties apart. Wij adviseren en begeleiden u hierbij graag.


Operational lease: u geeft alles uit handen, van verzekering tot belasting en onderhoud, en als u wilt zelfs de brandstofkosten. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. U wordt geen eigenaar van uw bedrijfswagen. Ook bij deze vorm adviseren en begeleiden wij u graag.

Content Image 1
  • Klein team. Korte lijnen, snel duidelijk, persoonlijk contact.
  • Hoge inruilprijzen door o.a. eigen export afdeling
  • Lage verkoopprijzen door eigen import
  • Snelle aflevering, snel rijden
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • Altijd financiering mogelijk

Waarom ons?

Wij zijn een no nonsens bedrijf. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Eén aanspreekpunt voor korte communicatielijnen. U kunt bij Koolen Bedrijfswagens in Tilburg terecht om het aanbod te bekijken, uw bedrijfswagen te verkopen en eerlijk antwoord te verkrijgen op al uw vragen. Maar ook voor een persoonlijke toelichting bij u op kantoor. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Met onze unieke werkwijze in de autobranche staan wij in dienst van onze klanten. Vanwege deze onderscheidende en persoonlijke aanpak adviseren we u om altijd vooraf te bellen, voordat u bij ons op bezoek komt om het aanbod te bekijken. Dat voorkomt teleurstelling bij afwezigheid van onze medewerkers.

 

Content Image 3

Vragen of interesse?

Overige diensten

Morgen Internet - Zorgeloos website