Bedrijfswagens Verkoop

Wij verkopen de bedrijfswagens altijd voor een scherpe, netto prijs. Door onze bewuste keuze voor lage bedrijfskosten, kunnen we dit voor u mogelijk maken.
We hechten waarde aan kwaliteit en eerlijkheid, daarom zijn de bedrijfswagens op onsterrein professioneel gereinigd en altijd nagekeken door een expert. We controleren de Nationale Autopas (NAP), zodat we u zonder twijfel van de juiste kilometerstanden en bouwjaren kunnen voorzien.

Bedrijfswagens Koolen maakt gebruik van een zeer uitgebreid en betrouwbaar netwerk in binnen- en buitenland, waardoor we over een breed assortiment beschikken. Ook voor een nieuwe bedrijfswagen of een wagen met weinig kilometers op de teller, kunt u bij ons terecht.

Door de enorme groei in ons bedrijf en de velen vragen vanuit ons netwerk, staan de bedrijfswagens soms maar een dag op ons terrein. Daarom is ons aanbod op deze website soms niet up-to-date. Wij hebben wel áltijd een bedrijfswagen beschikbaar die bij u past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen via 013 7852525 en zelf te komen kijken.

Welke merken vindt u in ons bedrijfswagen aanbod?

Dat varieert van Chevrolet tot Mercedes-Benz. Het grootste aanbod bestaat uit bestelwagens, pick-ups en busjes. Maar u kunt bij ons ook terecht voor personenauto’s, van verschillende merken, die als bedrijfswagen dienen.

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Bel ons op of stuur een bericht via WhatsApp.


Lovense kanaaldijk 94
5015 AK  Tilburg
  013-4444 333
  06-5422 1518
 info@koolen-bedrijfswagens.nl
KvK nr.52622924

Volg ons op Facebook

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur
Zaterdag geopend op afspraak